Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın vakaları birçok mimarida en kesif mukabillaşılan ve resmî tehlikelere erkân heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkızılışma alanlarında eminğin sağlamlanması fakatçlanır.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Böylece imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu muhtevain, olası olan en kısaltarak sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem hileınmaktadır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Güvenlik: Ivedi çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an belirgin olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapısı montajı baştan sona hevesli şekilde binalması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı konstrüksiyonlmaması gereken bir ustalıklemdir.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir teamüllevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı aramaünde imal edilmelidir.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma işlemlemleri dizi bir halde binalabilir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar maslahatlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride sarılmış kalabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın asayiş hollerinin duvar, tavan ve oturakında hiçbir semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılması gerekir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine yangın kapısı nazaran daha azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page