Ne demek?

Wiki Article

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu kırlar korkulu durumların hat göstericisidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dairesel tasavvur, göl ayağı izini en aza indirirken doğurgan amudi harekete ruhsat verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar midein kılgın bir kanunlar haline getirir.

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu gidiş yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi gidişat önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın kapıları ekseriya üzerlerinde yangınla dayalı bilgilerin bulunduğu sorunaretlemelere sahiptir. Yangın Kapısı Bu sorunaretlemeler, bapnın yangın sınıfını, metanet süresini ve öteki önemli bilgileri belirtir.

Panik pas sebebiyle içerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış gestaltlabilir.

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son basamak ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Alay konusu birey zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi midein hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page